De mest populære hjemmerenoveringer lige nu

hjemmerenovering

De mest populære hjemmerenoveringer lige nu lyder på: farver i hjemmet, nyt badeværelse, renovering af stue, isolering af hus og udskiftning af vinduer og døre.

Giv dine vægge nyt liv med farver

Noget man kan overveje for at ændre i sin spisestue er væggene. Mange har en tendens til at holde sig til de neutrale farver, som eksempelvis hvid, grå og beige. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig idé, men det kan være, man gerne vil have lidt mere liv på væggene. Her kan man overveje at male sine vægge i en kontrasterende farve til resten af indretningen. Find inspiration til farvevalg hos Jotun farver, som har et væld af flotte muligheder. Hvis man for eksempel har møbler i lyse toner, kan det give et flot udtryk med mørkere toner på væggene og omvendt. Man skal dog huske på ikke at gå alt for meget i kontraster, da dette typisk vil virke for rodet og kaotisk. Farver i hjemmet kan nemt give nyt liv uden at skulle gøre det helt store arbejde.

Er det svært selv at gøre nogle af de simplere renoveringsopgaver, eller skal man altid hyre en professionel?

Der er mange, der vælger at hyre en professionel til at klare deres renoveringsopgaver. Dette kan dog ofte være unødvendigt og dyrt. Ofte kan det godt betale sig selv at gøre nogle af de simplere renoveringsopgaver selv. Man kan også vælge en halv halv-løsning, hvor man klarer noget af forarbejdet selv, og lader en professionel om de mere tekniske dele. Hvis man for eksempel skal have opsat nyt tapet, så er det ofte langt billigere selv at klare aftagningen af tapetet, og så kan man få en professionel til at klare selve tapetiseringen.

Hvis man derimod skal have lavet noget elektrisk arbejde, så kan det godt betale sig at hyre en professionel til at klare hele arbejdet.

Sådan undgår du fejl og skader ved hjemmerenovering

For det første er det en god idé at lave en plan for, hvordan man vil have sit hjem til at se ud efter renoveringen. Dette kan være med til at undgå fejl undervejs i renoveringen. For det andet er det også vigtigt, at man sørger for at have styr på økonomien. Dette betyder ikke nødvendigvis, at man skal have penge nok til at kunne betale for hele renoveringen på én gang – men det betyder, at man bør overveje sin økonomi og finde ud af, hvor meget man har råd til at bruge på renoveringen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *